Laatste nieuws

16 dec

Pensioen in eigen Beheer stopt

Pensioen opgebouwd in uw B.V.?  De keuze is aan U

De afschaffing van pensioen in eigen beheer is op Prinsjesdag 2016 meegenomen in de belastingplannen voor 2017. De tweede kamer heeft inmiddels ingestemd met deze plannen. 20 december 2016 zal naar alle waarschijnlijkheid ook de eerste kamer haar goedkeuring gaan geven.

Lees verder

25 aug

Wist u dat: facturen verstuurd per e-mail digitaal bewaard moet worden?

Alle facturen die u verstuurt of ontvangt, bewaart u in uw administratie. Dat is verplicht, want wij moeten uw administratie kunnen controleren. U bewaart de facturen in de vorm waarin u ze hebt verstuurd of ontvangen. Digitale facturen drukt u dus niet af, maar slaat u digitaal op. U bewaart de facturen 7 jaar. Facturen over onroerende zaken bewaart u 10 jaar.

(bron: lees verder bij de belastingdienst)

Wij adviseren om alle inkoopfacturen en verkoopfacturen digitaal te bewaren. Wij werken samen met Basecone: een digitale brievenbus die u helpt om aan de wettelijke bewaarnorm te voldoen.

Meer weten over dit onderwerp? Lees verder in de folder  van de belastingdienst: geautomatiseerde administratie en fiscale bewaarplicht

07 aug

JopaFinance werkt samen met Twinfield online boekhouden !

JopaFinance is flexibel, onze dienstverlening sluit aan bij wat onze klanten belangrijk vinden. klanten van JopaFinance hebben de keuze om zelf een gedeelte van hun administratie bij te gaan houden. Hoeft niet natuurlijk!

Twinfield werkt gemakkelijk in  de cloud, zeer veilig en goed beschermd! U heeft alleen toegang tot internet nodig en u kunt waar dan ook bij uw up-to-date administratie.

Meer weten? Kijk verder op de website van Twinfield