U overweegt om over te stappen?

overstappen naar JopaFinance

U wilt graag een vast bedrag per maand betalen, iemand die persoonlijk betrokken is, resultaatgericht meedenkt met uw bedrijf en zijn afspraken nakomt?

JopaFinance staat hiervoor!

Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel bij ons heeft. Daarom maken wij graag, voordat u overstapt, een afspraak om elkaar te leren kennen. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag toe hoe wij u kunnen ondersteunen.

Past onze dienstverlening bij uw bedrijf? Dan bepalen we in overleg per wanneer u onze dienstverlening wenst in te zetten. Op zijn vroegst lukt dit al binnen 2 weken.

Stappenplan voor een soepele overgang :

  • Stuur u huidige relatie een opzeggingsbrief (download opzeggingsbrief);
  • U ontvangt een schriftelijke bevestiging van JopaFinance per e-mail;
  • Bevestig de gemaakte afspraken van de overstap;
  • Wij vragen alle relevante gegevens op bij uw huidige relatie, denk hierbij aan jaarrekeningen, aangiften en specificaties. Uw huidige relatie is vanuit beroepsregels verplicht deze gegevens, na opzegging van dienstverlening, aan ons te verstrekken;
  • Ook dienen eventuele digitale gegevens van het lopende boekjaar vanuit het huidige boekhoudpakket overgezet te worden naar ons. Als conversie hiervan uitblijft, zullen wij, uiteraard in overleg met u, deze gegevens handmatig inboeken;
  • Indien noodzakelijk, vragen wij bij de Belastingdienst uitstel aan voor alle fiscale aangiften;
  • Zodra wij alle relevante gegevens hebben ontvangen, verwerken wij uw administratie en informeren wij u over de stand van zaken.

Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen!

Heeft u nog verdere vragen, wij beantwoorden deze graag.
Vul onderstaande formulier in of bel ons op: 026-848.85.54

Wij helpen u graag, maak uw keuze: